пʼятниця, 12 червня 2009 15:12

"Регіонали" жалкують про відставку Єханурова

"Регіонали" жалкують про відставку Єханурова

Якби голосування за зняття з посади міністра оборони Юрія Єханурова відбулося на два дні пізніше, Партія регіонів не голосувала б за його відставку.

Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявив нардеп Михайло Чечетов.

Таким чином Чечетов прокоментував інформацію про те, що Єхануров може очолити РНБО, а Богатирьова – Міноборони.

"Єхануров був заручником політичної ситуації. У нас ставлення до Юрія Івановича дуже шанобливе. Ми ставимося з великою повагою до Юрія Івановича, як до людини, як до політика, як до менеджера. Фракція його поважає, і я з великою повагою ставлюся до нього. Він був на багатьох посадах і зі всіма впорався. Він був прем"єр-міністром, він був міністром оборони, і це йому за рангом, і це право Ющенка його призначити", - сказав депутат.

"Що стосується Богатирьової, то в світі є міністри оборони – жінки. Якщо виходити тільки з організаторських здібностей, порядності, уміння поставити державні інтереси найвище, то Раїса Богатирьова підходить для цієї посади. Але інше питання, чи будемо ми голосувати, адже Партія регіонів не бере участі в кадрових ротаціях Кабміну, ми не несемо відповідальності за ту політику, яку проводить Тимошенко і не поділяємо її. А якщо вони проголосують, як людина вона підходить", - сказав Михайло Чечетов, пише ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" жалкують про відставку Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути