вівторок, 03 лютого 2009 09:05

"Регіонали" пояснили, чому не хочуть слухати Тимошенко сьогодні

"Регіонали" пояснили, чому не хочуть слухати Тимошенко сьогодні
Партія регіонів хоче заслухати у Верховній Раді одночасно звіт Президента Віктора Ющенка і прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олександр Стоян в ефірі 5 каналу.

Як сказав депутат, хотіли б послухати звіт не лише уряду, а й Президента. Це єдина команда, вони прийшли разом в 2005 році і вони нічого не зробили для людей. Вони прийшли знову разом, вони зараз разом. Це єдина помаранчева команда, єдина коаліція".

Вони нічого не зробили для людей

Крім того, Стоян підкреслив, що безумовно, є велика частка провини уряду Тимошенко, і треба відзвітувати до якого стану вона довела країну. І така ж частка відповідальності Президента".

"Треба заслухати і звіт Тимошенко, і звіт Президента. Треба дати оцінку їм. Тому ми говоримо, що у вівторок не варто цього робити", - зазначив депутат.

Стоян заявив, що це буде просто чергова піар-кампанія однієї людини. Президента завтра не буде, він терміново летить до Дніпропетровська. Тому ми говоримо - перенесемо на четвер, заслухаємо комплексно і дамо комплексну оцінку", - заявив Стоян.

Фракція Партії регіонів обіцяє заблокувати роботу парламенту, якщо в четвер не буде внесено до порядку денного питання про спільний звіт прем"єр-міністра, Президента України та голови Національного банку про стан справ у країні.

Нагадаємо, що учора на Погоджувальній Раді лідер ПР Віктор Янукович виступив з вимогою заслухати звіт уряду у вівторок, 3 лютого. У свою чергу представник Кабміну, міністр Кабінету міністрів Петро Крупко повідомив, що уряд готовий відзвітувати на вечірньому засідання Ради у вівторок.

Після чого Янукович заявив, що треба заслухати і Тимошенко, і Ющенка у четвер.

За матеріалами: Українська правда, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" пояснили, чому не хочуть слухати Тимошенко сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути