середа, 19 січня 2011 17:21

"Регіонали" не сумніваються, що працюватимуть до 2012 року

"Регіонали" не сумніваються, що працюватимуть до 2012 року

Народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Зубанов вважає перспективи проведення парламентських виборів у березні 2011 року дуже туманними.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я у фракції навіть не чув інших думок, аніж проведення виборів у 2012 році. Ніхто не сумнівається, що ми будемо голосувати за п'ятирічний строк роботи депутатів нинішньої каденції. Нас обирали саме на такий термін. Я також не чув, щоб хтось казав, що в Адміністрації президента у окремих людей є інші пропозиції. Хоча ще півроку тому той же Сергій Льовочкін і деякі групи виступали за те, щоб провести вибори навесні цього року. Але зараз таких розмов немає", - розповів "регіонал".

Депутат наголосив, що в парламенті набереться 300 голосів за внесення відповідних змін у Конституцію.

"Якщо їх не буде, то треба вносити зміни до закону про вибори. Бо на передвиборчу кампанію відводиться 90 днів. Тому в березні ніяк не вийде провести вибори. А щоб зменшити строк кампанії, треба знайти 226 голосів, і щоб президент підтримав такі зміни. Навряд чи в парламенті вони будуть. Крім того, потрібно буде проголосувати за внесення змін до бюджету на поточний рік для виділення коштів. Мені знайдеться ні один прем'єр в нинішній ситуації не буде перераховувати гроші на вибори", - зауважив Зубанов.

"Є побоювання, що люди не зрозуміють прийняття непопулярних законопроектів. Але у Віктора Януковича буде достатньо мудрості, і його радники будуть пропонувати ефективні кроки, які будуть сприйняті суспільством позитивно", - додав він.

Нагадаємо, у Адміністрації президента ходять чутки, що парламент готовий на початку лютого проголосувати за зміну Конституції з тим, щоб вибори до Верховної Ради відбулися у жовтні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не сумніваються, що працюватимуть до 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути