неділя, 17 січня 2010 12:01

"Регіонали" не били грузинів у Донецьку

"Регіонали" не били грузинів у Донецьку

Партія регіонів не має відношення до побиття громадян Грузії в Донецьку в суботу, заявляє прес-служба Донецького обласного відділення Партії регіонів.

"Вчора 16 січня близько 15:30 в міський штаб Партії регіонів дійсно зайшли троє молодих чоловіків грузинської національності та представилися журналістами телеканалу "Імеді". Проте на прохання пред"явити посвідчення журналіста, акредитацію Міністерства закордонних справ та Центрвиборчкому вони відповіли, що у них немає акредитації, а в якості посвідчення один з них надав папірець, віддрукований на кольоровому принтері без печатки грузинською мовою. У зв"язку з цим, співробітники штабу попросили цих "журналістів" залишити приміщення. Нікого з них не ображали і тим більше не застосовували фізичну силу. Після того, як грузини залишили штаб, вони сіли у таксі й поїхали", - йдеться в повідомленні прес-служби облорганізації Партії регіонів, поширеному в неділю.

За даними прес-служби, з посиланням на МЗС в Україні зареєстрований всього один журналіст телеканалу "Імеді" - це жінка АннаСордіа,<>і в даний час вона знаходиться в Києві.

Між тим, як повідомив керівник центру зі зв"язків з громадськістю Головного управління УВМС України в Донецькій області Ігор Демін, інцидент з громадянами Грузії дійсно мав місце в одному з донецьких більярдних клубів.

За його даними, в райвідділ міліції Ворошиловського району звернувся громадянин Грузії, що представився кореспондентом телекомпанії "Імеді", який повідомив про побиття. Зі слів постраждалого, він зі своїм колегою прийшов в штаб Партії регіонів в Донецьку, щоб зняти репортаж, але дістали відмову і пішли в більярдний клуб.

"Оскільки вільних столів не було, вони підійшли до одного з них і почали спостерігати за грою трьох молодих людей. Адміністратор говорить, що конфлікт виник після того, як один з відвідувачів клубу заявив, що громадянин Грузії облаяв його грузинською мовою. Після цього виникла бійка, в результаті якої громадянин Грузії вимушений був звернутися до травматології", - повідомив Демін.

За його даними, зараз з"ясовується, чи були громадяни Грузії в стані алкогольного сп"яніння, а також їхня приналежність до медіа.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не били грузинів у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути