Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 15:04

"Навряд чи Ющенко спокійно спостерігатиме за спробою різко обмежити його владу"

Сценарії дострокових виборів можливі, при чому сценарії різні. Той сценарій, який оприлюднила Тимошенко, тільки один варіант розвитку подій, стверджує експерт.

Таку думку в коментарі "Forum"у" озвучив голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Якщо навіть БЮТ разом з Партією регіонів вдасться втілити цей сценарій (внесення змін до Конституції і обмеження повноважень Президента) в життя, розглянути в першому читанні проект конституційних змін, вибори можуть відбутися або в кінці цього року, або на початку наступного, - говорить Фесенко. - Але в 2009 році багато хто буде стурбований президентськими виборами, якщо повноваження і статус глави держави не будуть істотно врізані".

"Навряд чи Ющенко спокійно спостерігатиме за спробою різко обмежити його вплив на систему влади, - в той же час відзначив експерт. - Якщо намагатимуться провести конституційні зміни, направлені на обмеження конституційних повноважень Президента, Ющенко, використовуючи нинішню ситуацію у Верховній Раді, може піти на нові перевибори парламенту. Це може відбутися ранньою осінню".

Зараз ви читаєте новину «"Навряд чи Ющенко спокійно спостерігатиме за спробою різко обмежити його владу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути