понеділок, 21 червня 2010 12:37

"Наша Україна" готується до повалення Ющенка

"Наша Україна" готується до повалення Ющенка

Депутат Верховної ради, член фракції Блоку "Наша Україна-Народна самооборона", голова Рівненської обласної організації партії "Наша Україна" Віктор Матчук виступає за обрання лідером партії екс-глави СБУ Валентина Наливайченка.

Про це він сказав в інтерв'ю інтернет-виданню "Главком".

"Я точно це підтримаю. І думаю, таких, як я, буде достатньо. Але це рішення може приймати тільки нової політради партії, який буде обраний на наступному з'їзді", - сказав Матчук.

За його словами, Наливайченко - ідеальна кандидатура на посаду партійного лідера.

"На мою думку, Наливайченко найбільш підходяща кандидатура. На його користь грає навіть така річ, як відсутність політичного досвіду. Це добре для спілкування з людьми і організації справ в партії ... Добре навіть те, що він не депутат Верховної ради, так він зможе повністю присвятити себе та партійному будівництву, та спілкуванню з людьми ", - сказав парламентарій.

У той же час Матчук зазначив, що дата проведення з'їзду НУ поки що остаточно не визначена.

"Зараз розглядається варіант напередодні Дня незалежності (24 серпня). Але ще існує можливість трохи відкоригувати дату з урахуванням можливого проведення місцевих виборів", - сказав він, зауваживши, що все буде залежати від самого Наливайченка.

При цьому парламентарій також зазначив, що він підтримує збереження членства у партії її нинішнього лідера, колишнього президента (2005-2010) Віктора Ющенка.

Нагадаємо, що наприкінці травня політрада НУ прийняв рішення про проведення 9 звітно-виборного з'їзду партії в період з 3 липня по 21 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" готується до повалення Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути