четвер, 26 серпня 2010 19:39

"Нафтогаз" планує отримати на подорожчанні газу 3 млрд

"Нафтогаз" планує отримати на подорожчанні газу 3 млрд

НАК "Нафтогаз України" в 2010 році після підвищення роздрібних цін на газ для населення розраховує отримати додатково 3 млрд гривень і скоротити дефіцит бюджету компанії.

Про це заявив заступник голови правління компанії Юрій Колбушкін на зустрічі членів уряду з представниками Федерації профспілок України в Києві у четвер.

"Всього ми до кінця цього року отримаємо додатково 3 млрд гривень, і все це піде на розвиток газової галузі", - сказав він.

Колобушкін додав, що підвищення роздрібних цін разом зі зниженням вартості російського газу дозволить скоротити дефіцит бюджету компанії в 2010 році до 7,3 млрд гривень.

Як повідомлялося, Національна комісія регулювання електроенергетики постановою від 13 липня збільшила з 1 серпня 2010 року на 50% відпускні ціни на природний газ для населення і ціну газу для підприємств теплоенергетики, що забезпечують опалення та гаряче водопостачання населення.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" планує отримати на подорожчанні газу 3 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути