пʼятниця, 05 лютого 2010 08:23

"Голос України" надрукував зміни до виборів

"Голос України" надрукував зміни до виборів

Газета Верховної Ради "Голос України" опублікувала закон про внесення змін до закону про вибори глави держави (відносно організації роботи виборчих комісій), підписаний в четвер, 4 лютого, президентом України Віктором Ющенком.

Таким чином, дані зміни набули чинності.

Кандидат на пост президента, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко в четвер звернулася до Ющенко з відкритим листом. У ньому вона аргументує необхідність застосування права вето до цього закону.

Для набуття чинності прийнятого Верховною Радою і підписаного президентом України закону він повинен бути опублікований в парламентській газеті "Голос Україна" або в "Відомостях Верховної Ради" або газеті "Урядовий кур"єр".

Учора в Партії регіонів заявили, що нібито народні депутати фракції БЮТ захопили друкарню парламентської газети "Голос України", щоб не допустити друку оновленого закону про вибори президента.

У прес-службі БЮТ у свою чергу цю інформацію спростували. Мовляв, номер парламентської газети з оновленим законом про вибори президента України знаходиться у пресі.

Натомість у Партії регіонів заявляють, що це відбулося після їх втручання.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «"Голос України" надрукував зміни до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути