середа, 04 серпня 2010 12:11

"Геть азаровський газомор" – у Львові виступили проти нових тарифів

"Геть азаровський газомор" – у Львові виступили проти нових тарифів

Близько 30 активістів Народного Руху України (НРУ) взяли участь у пікеті біля стін Львівської ОДА. В руках тримали прапори.

Активісти також принесли 4 плакати: "Ні газу по-флотськи", "Геть азаровський газомор", "Азаров жме ціну на газ – підступно дурить усіх нас", "Азаров – газ, Тігіпко – податки, Янукович – Крим. Вони брешуть".

Представники молодіжної організації НРУ показували як будуть грітись взимку. Четверо хлопців сиділи під простирадлами та стрибали на скакалці.

"Для підвищення ціни на газ немає об'єктивного економічного обгрунтування. На сьогодні населенню постачається виключно дешевий газ внутрішнього видобутку. Діюча середньозважена ціна 0,62 грн за кубометр вже є економічно обгрунтованою, забезпечує високодохідну роботу газодобувних компаній, і дозволяє їм розиватися та мати прибуток", - сказав голова крайової організації НРУ Андрій Корнат.

Учасники пікету поставили дві вимоги.

Президенту України слід виконати свої неодноразові публічні обіцянки не допустити зростання цін на газ для населення та припинити спроби в черговий раз обдурити власний народ.

Кабінет міністрів має скасувати рішення про підняття тарифів на газ для населення з 31 серпня, так як для цього немає жодних підстав.

Андрій Корнат наголосив, що цією акцією вони починають фронт заходів по всій Україні.

Сьогодні відбудеться аналогічний пікет в Миколаївській області.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Геть азаровський газомор" – у Львові виступили проти нових тарифів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути