Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2010 17:31

"Депутати в Литвина замість меблів" - БЮТ

"Депутати в Литвина замість меблів" - БЮТ

БЮТ не голосуватиме за Податкове дітище прем"єра Миколи Азарова. Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп від фракції "БЮТ-Батьківщина" Олег Ляшко.

"Вже в понеділок уряд збирається направити в парламент проект Податкового кодексу. Але ж ми його навіть не бачили", - зазначив він. "А як розказують колеги, то нової редакції кодексу взагалі немає".

Хоча, наголосив він, у коаліції разом із "тушками" має вистачити голосів, аби його прийняти.

Водночас його однопартієць Дмитро Ветвицький підкреслив, що мета уряду будь-якою ціною проштовхнути Податковий кодекс, аби прийняти на його основі держбюджет на наступний рік.

"Вони спочатку голосують, а потім чешуть потилиці і думаю про те, за що вони проголосували. Так само буде й цього разу... Податковий кодекс за всіма розмовами про зниження оподаткування знищить середній клас, тому що все оподаткування лягає на плечі людей середнього достатку. І, фактично, цей Податковий кодекс формує дві верстви населення - найбідніших і найбагатших. А середній клас він доб"є остаточно", - зазначив політик.

Він також додав, що спікер Володимир Литвин не мав права повертати держбюджет-2011 до Кабміну на доопрацювання.

"Литвин перевищив свої службові повноваження, повернувши за власною ініціативою бюджет назад в уряд. Виходить, депутати більше не потрібні", - обурився "бютівець". - "При цьому він порушив не тільки Регламент, а й Конституцію, в якій говориться, що законопроекти розглядаються усіма народними обранцями. Але Володимир Михайлович уже не перший раз притримує невигідні законопроекти від розгляду в парламенті. От і виходить, що тепер він сам вирішує, які закони затверджувати, а які - ні. 449 депутатів йому, якщо потрібні, то хіба що для меблів".

Нагадаємо, у понеділок уряд обіцяє передати перероблений варіант Податкового кодексу на затвердження депутатами.

Зараз ви читаєте новину «"Депутати в Литвина замість меблів" - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути