четвер, 01 липня 2010 16:49

"Янукович готує не одну карну справу проти екс-чиновників" - Семинога

"Янукович готує не одну карну справу проти екс-чиновників" - Семинога
Перевірка колишніх чиновників говорить про те, що йде пресинг, тиск на опозицію. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Анатолій Семинога.

"Сьогодні йде тиск на керівників попереднього уряду, аби просто залякати нас. Влада хоче, щоб таке явище, як опозиція, протести, зникло" - наголосив він.

"Влада хоче створити монополію. Але якщо ми будуємо демократичну країну, то опозиція має бути не менш сильною, аніж влада".

Нардеп не виключає, що в майбутньому буде порушена ще не одна кримінальна справа проти екс-чиновників з команди Юлії Тимошенко.

"Якщо влада взяла курс на побудову поліцейської держави і дискримінацію опозиції, то буде ще не одне прізвище в їхньому списку і ще не одна карна справа і намагання залякати. Думаю, влада Януковича це готує" - зазначив нардеп.

"Пора припинити кивати на колишню владу. Вже пройшов певний термін і цій владі треба прозвітувати, що зроблено нею. Адже якихось успіхів немає. Все, що вони роблять, це розказують, яка їм країна дісталася. Очевидно, не вміння працювати заставляє їх весь час повертатися назад".

Нагадаємо, що раніше голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський заявив, що державний резерв "фактично розкрадений повністю" і "виявлено розкрадання та нецільове використання фондів держрезерву на суму майже 7 мільярдів гривень".

Зараз ви читаєте новину «"Янукович готує не одну карну справу проти екс-чиновників" - Семинога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути