понеділок, 22 січня 2018 12:29

П'ята колона не підніме голови - президент

П'ята колона не підніме голови - президент
П'ята колона не підніме голови, каже президент Петро Порошенко. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко заявляє про поширення російських фейкових новин в українському медіа-просторі і запевняє, що не допустить "підняття голови" п'ятої колони.

Про це він заявив на урочистостях з нагоди Дня Собороності України.

"Хіба не важливо, як знайти спосіб протидіяти поширенню російських фейків в українському інформ-просторі. Іноді їх не без задоволення тиражує наша опозиція. На них клюють навіть ті медіа, які позиціонують себе як глибоко українські, патріотичні, європейські", - сказав він.

"Нам вистачить розуму і сил, щоб політичну боротьбу всередині країни утримувати в межах європейських стандартів стосунків влади і опозиції. Щоб ворог не зміг підірвати нас із середини. Щоб п'ята колона не піднімала голови. Щоб отаманщина не руйнувала основ державності", - продовжив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підлив масла у рефлексії Москви

День Соборності в Україні офіційно відзначають 22 січня з 1999 року. 21 січня 1990 року жителі багатьох населених пунктів по дорозі між Києвом і Львовом утворили живий ланцюг, відзначивши річницю Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Зараз ви читаєте новину «П'ята колона не підніме голови - президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути