Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2023 08:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін умисно влаштував атаку "Кинджалами" під час прямої лінії

Путін умисно влаштував атаку "Кинджалами" під час прямої лінії
Експерт пояснив учорашню атаку "Кинджалів" по Україні. Фото: eastnews.ua

14 грудня російські окупанти вперше за кілька місяців запустили по Україні ракети Х-47М2 "Кинджал".

Саме в цей день відбувалася пряма лінія російського диктатора Володимира Путіна. Оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко висловив в ефірі Апостроф TV думку, що цей збіг не є випадковим. "Кинджали" не запускали по Україні з серпня.

"Вночі росіяни влаштували потужну атаку дронами-камікадзе. МіГ-31К, здатні нести "Кинджали", перебували в повітряному просторі РФ як під час, так і після прямої лінії Путіна. Це багато про що каже. По-перше, що Путін - це такий собі недогітлер. Гітлер був дуже закомплексованою особою і не відчував впевненості в ораторському мистецтві, коли в натовпі були люди, які його критикували. Але він підсилював своє ораторське мистецтво штурмовиками "СС". Тому я провожу паралель із Путіним", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська ППО збила російську ракету "Кинджал"

Експерт припустив, що росіяни завдали ударів "Кинджалами" по Україні, щоб відчувати впевненість у ситуації, в якій опинився не лише Путін, але й РФ.

"Щоб відчувати впевненість в тому, що він говорить, десь там в Саваслейці злітає МіГ31К, і по всій Україні лунає повітряна тривога. І після цього будуть пуски ракет. Ось вона, велика Росія, ось я, великий диктатор. І це тільки підкреслює його шизофренічну маніакальну натуру", - додав Коваленко.

14 грудня Повітряні сили Збройних сил України зафіксували зліт російського винищувача МиГ-31К ПКС з аеродрому Саваслейка Російської Федерації.

Росіяни вдарили "Кинджалом" по Старокостянтинову на Хмельниччині.

Зараз ви читаєте новину «Путін умисно влаштував атаку "Кинджалами" під час прямої лінії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути