Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2022 11:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін у Мінську стрибав сходами не спонтанно, йому порадили це зробити – Данілов

Путін у Мінську стрибав сходами не спонтанно, йому порадили це зробити – Данілов
Російський президент Володимир Путін відзначився дивним вчинком, який йому порадили зробити, переконаний секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: скріншот з відео

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов прокоментував візит президента Росії Володимира Путіна в Білорусь напередодні.

Зокрема, він висловився про стрибок диктатора, коли той спускався з трапу літака. Відповідну заяву Данілов зробив в телемарафоні "Єдині новини" 20 грудня, передає Gazeta.ua.

Данілов впевнений, що цей стрибок був показовим. Мовляв, йому порадили таке зробити, оскільки всі постійного говорять про хвороби російського лідера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Байдена відреагували на візит Путіна до Лукашенка

Водночас секретар РНБО вважає, що 70 років у будь-якому випадку дадуться взнаки, тому стрибати Путін "буде вже не так довго".

"Не треба стрибати, треба вже про землю думати", – порадив Путіну Данілов.

19 грудня президенти Росії та Білорусі Володимир Путін та Олександр Лукашенко провели зустріч. Вона вперше за останні три роки відбулася на території Білорусі – у столиці Мінськ. З 2019 року Лукашенко сам постійно приїздив до Путіна.

Путін прилетів у Білорусь в день зустрічі після обіду. Летів на літаку Іл із російського Санкт-Петербурга. Для конспірації у повітря було піднято відразу три літаки, повідомила моніторингова група "Беларускі Гаюн". Диктатор відзначився дивним вчинком, коли виходив з літака – перестрибнув сходинку трапу, чим привернув увагу ЗМІ.

Українська влада та командування ЗСУ вважають, що головна мета приїзду Путіна до Мінська була схилити Лукашенка до участі Білорусі у війні проти України.

Аналізуючи результати зустрічі Путіна та Лукашенка, американські воєнні аналітики наголосили, що участь Білорусі у війні проти України залишається малоймовірною.

Зараз ви читаєте новину «Путін у Мінську стрибав сходами не спонтанно, йому порадили це зробити – Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути