пʼятниця, 15 листопада 2019 06:30

Путін прокоментував можливу зустріч з Зеленським

Путін прокоментував можливу зустріч з Зеленським
Путін розказав про зустріч з Зеленським. Фото: ТАСС

Лідери України та Росії не планують особистих зустрічей аж до самого початку "нормандського саміту".

Україна повинна "шукати щастя не за океаном, а домовлятися зі своїми сусідами", заявив президент Росії Володимир Путін на брифінгу на саміті БРІКС в четвер, 14 листопада, коментуючи можливість зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Казахстані.

"Ми домовилися зустрітися в нормандському форматі. Навіщо нам метушитися і бігати на непідготовлені зустрічі. В цьому ніхто не зацікавлений ні я, ні президент Зеленський. Ми ж повинні вийти з якимось результатом. Також ми в контакті, ми розмовляємо по телефону. Але нам потрібно підійти до якихось рішень. Зустріч в нормандському форматі можлива. Крім нормандського формату ніякого іншого немає. Росія за збереження такого формату ", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливе припинення транзиту газу через Україну - Путін

Нагадаємо, що колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував провести зустріч Зеленського і Путіна в Казахстані, зазначивши, що президент України вже погодився на зустріч тет-а-тет. У той же час в РФ заявили про те, що така зустріч президентів України і РФ без "ретельної підготовки" не стала б корисною і Кремль зараз зосереджений на "нормандському форматі".

Зараз ви читаєте новину «Путін прокоментував можливу зустріч з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути