Ексклюзиви
середа, 13 травня 2015 18:02

Путін наказав запустити в серію танк, який заглох перед парадом у Москві

Путін наказав запустити в серію танк, який заглох перед парадом у Москві

Президент Росії Володимир Путін закликав у найкоротші терміни завершити випробування і почати серійне виробництво представленої на параді перемоги військової техніки.

Про це він заявив на нараді з розвитку збройних сил.

"Ще одна тема - це створення та модернізація існуючих озброєнь і техніки сухопутних військ. Частина з цієї техніки була вперше показана на параді на честь 70-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні", - заявив Путін на нараді з розвитку збройних сил.

Тактико-технічні характеристики представленої на параді перемоги техніки, додав президент, значно перевершують закордонні аналоги. У самий найближчий час необхідно завершити всі випробування і почати її серійний випуск.

На параді перемоги, зокрема, був представлений бойовий танк Т-14 на базі важкої гусеничної платформи "Армата". Міністерство оборони вперше показало його фотографії на своєму сайті 21 квітня, проте на знімках вежа була закрита брезентом. 29 квітня на репетиції параду 9 травня танк був продемонстрований глядачам без чохла на вежі.

Нагадаємо, що танк "Армата" заглох на репетиції параду перед Кремлем 8 травня.

Зараз ви читаєте новину «Путін наказав запустити в серію танк, який заглох перед парадом у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути