Ексклюзиви
пʼятниця, 20 жовтня 2006 13:13

Путін позаздрив потенції ізраїльського президента

 

Офіційний Кремль докладає усіх зусиль, щоб залагодити скандал, викликаний необачним висловлюванням президента Росії Володимира Путіна.

Він жартома похвалив президента Ізраїлю Моше Кацава за дії, що призвели до звинувачень на його адресу у сексуальних домаганнях і згвалтуванні.

Російський журналіст, який був на прес-конференції Путіна і Егуда Ольмерта в Москві у середу, сказав Бі-Бі-Сі, що російський президент попросив прем"єр-міністра Ізраїлю передати вітання панові Кацаву і, сміючись, додав: "Міцний чолов"яга виявився! Десять жінок зґвалтував - я ніколи не чекав від нього! Він нас усіх здивував - ми всі йому заздримо".

Речник Кремля Дмитрій Песков заявив, що той жарт не призначався для журналістів і що насправді російський президент жодним чином не виправдовує згвалтувань. Він сказав, що жарт можна пояснити тим, що у російській мові все залежить від порядку слів.

Один із помічників президента Путіна закинув Бі-Бі-Сі відсутність почуття гумору.

Моше Кацав, звинувачений у зґвалтуванні десяти жінок, заперечує звинувачення, проте поліція Ізраїлю вважає, що для цих звинувачень достатньо підстав.

Президент Путін уже не вперше дивує журналістів своїм гумором. У 2002 році, коли він звинувачував радикальний іслам у Парижі, він запропонував французькому журналістові приїхати до Москви для обрізання, після якого, за твердженням президента Росії, уже нічого не виросте, повідомляє BBC.

Зараз ви читаєте новину «Путін позаздрив потенції ізраїльського президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути