понеділок, 17 жовтня 2011 22:21

Путін пояснив, навіщо буде правити Росією ще 12 років

Путін пояснив, навіщо буде правити Росією ще 12 років

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін в інтерв'ю з главами федеральних телеканалів відповів на підозри критиків у поверненні брежнєвських часів застою, пов'язаних з участю Путіна у виборах президента в 2012 році.

"Кажуть, повернуться брежнєвські застійні часи. У радянські часи було багато позитивного, але щось не пригадую, щоб повоєнне керівництво так інтенсивно працювало, як я чи Дмитро Анатолійович", - заявив Путін.

За його словами, він, який може очолити країну ще на 12 років, буде відрізнятися від радянських вождів, у яких не вистачало здоров'я і волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв особисто висунув Путіна в президенти

При цьому, Путін нагадав приклади з історії західних держав, коли їх протягом багатьох років очолювали одні й ті ж люди.

"Рузвельт чотири рази переобирався. Коль 16 років був при владі, а у Франції термін президентський був 7 років, без обмежень по кількості строків. Коли країна знаходиться в складних умовах, ці елементи стабільності вкрай важливі", - сказав політик.

Тепер, за словами прем'єра, Росія теж переживає непростий період, коли, за його словами, потрібна стабільність.

"Ми пережили по суті розвал держави. Ми пережили складний період 90-х років, нам потрібен період стабільного розвитку", - підкреслив Путін.

Зараз ви читаєте новину «Путін пояснив, навіщо буде правити Росією ще 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути