четвер, 04 липня 2019 07:52

Путін поставив умову перемовин із Зеленським

Путін поставив  умову перемовин із Зеленським
Володимир Путін. Фото: уніан

Президент Росії Володимир Путін заявив, що перемовини між Москвою та Києвом можливі після того, як Зеленський почне "виконувати передвиборчі обіцянки".

"(Конструктивний діалог з Києвом) можливий, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборні обіцянки, включно зі встановленням прямих контактів з власними співвітчизниками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами. І українська влада повинна поважати Мінські угоди, а не ігнорувати їх", - каже Путін в інтерв'ю італійському виданню Corriere della Sera, - пише ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко кличе на мітинг проти скасування закону про люстрацію

Росія не визнає результати розслідування катастрофи літака Малайзійських авіалінії рейсу MH17 у небі над Донецькою областю в липні 2014 року.

Про це президент Російської Федерації Володимир Путін заявив прем'єр-міністру Нідерландів Марку Рютте під час зустрічі на полях саміту G20 у місті Осака, повідомив речник російського лідера Дмитро Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Путін поставив умову перемовин із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути