пʼятниця, 01 серпня 2014 17:41

Путін піде на поступки світу - ЗМІ

Путін піде на поступки світу - ЗМІ
УНІАН

В оточенні президента Росії Володимира Путіна заговорили про можливість виходу Росії із конфлікту в Україні.

Про це пише австрійське видання Kurier, зауважуючи, що про це, зокрема, почав говорити наближений до Путіна журналіст Андрій Колесніков, якого оглядач називає "рупором російського президента", - повідомляє "ТСН"

Видання звертає увагу на те, що Андрій Колесніков нещодавно в своїй статті написав про можливість припинення підтримки терористів на Донбасі з боку Кремля, якщо виявиться, що вони збили малайзійський Boeing 777.

"Якщо в якийсь момент стане зрозуміло, що бойовики мають стосунок до знищення літака, це в корені змінить ставлення Путіна до них. Навіть якщо мова йтиме про фатальну помилку. Діти, які загинули ні за що, а також дорослі і літні люди – це "червона лінія", яку Путін не переступить. Голова Кремля не буде прикривати тих, хто відповідальний за це, якщо він буде впевнений, що це зробили вони. Він не візьме гріх на душу. Воно того не варте", - написав Колесніков.

Видання зауважує, що саме Колесніков у 2010-му році "навіщував" Путіну третій термін в 2012 році. Тому він має прихильність в Кремлі. Російські ЗМІ сьогодні гадають: чи є публікація Колеснікова спробою Кремля вийти з конфлікту в Україні, чи це політичний пробний крок?

Зрозуміло одне: при всіх питаннях про зв'язок Росії з сепаратистами в Україні, перспективи бойовиків які завгодно, але не позитивні. Після кількох тижнів жвавих боїв вони постійно обороняються", - йдеться в статті.

На думку оглядача, саме тому бойовики погодилися відновити діалог у Мінську в рамках Контактної групи за участі ЄС, України, ОБСЄ і Росії. Сьогодні європейські військові експерти застерегли, що в Україні може спалахнути війна між Росією і Заходом. Раніше повідомлялося, що Москва готує приватні армії для війни в Україні. А нещодавно Росія перебазувала новітні ударні вертольоти Ка-52 впритул до кордонів з Україною під Харковом.

Зараз ви читаєте новину «Путін піде на поступки світу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути