середа, 28 грудня 2011 22:02

Путін: "Подарунок росіянам під ялинку - чесні президентські вибори"

Путін: "Подарунок росіянам під ялинку - чесні президентські вибори"

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін заявив, що хотів би у вигляді подарунка покласти росіянам під ялинку на Новий рік чесні президентські вибори. Говорячи про переговори з опозицією, прем'єр сказав, що не знає, з ким там вести діалог.

У ході передсвяткової зустрічі з журналістами прем'єр зазначив, що не обговорював з нинішнім президентом Дмитром Медведєвим питання про його добровільну відставку і можливості свого дострокового вступу на посаду президента до березневих виборів.

Говорячи про можливий діалог з опозицією, прем'єр-міністр Росії визнав, що не знає, в якій формі повинен проходити цю розмову.

"Діалог повинен бути, а в якій формі - це я подумаю", - зазначив Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не дати Путіну жодного голосу закликали на мітингу

У бесіді з журналістами, які постійно висвітлюють діяльність прем'єр-міністра, Путін торкнувся і європейських фінансових проблем, зазначивши, що в уряді Росії з тривогою спостерігають за тим, що відбувається в Європі.

"Дивіться, що там відбувається з безробіттям. У Греції близько 17% безробіття, в Іспанії - 22,8%. Це великі величини", - сказав Путін, підкресливши також, що багато європейських країн увійшли в рецесію.

Зараз ви читаєте новину «Путін: "Подарунок росіянам під ялинку - чесні президентські вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути