Ексклюзиви
субота, 29 березня 2014 12:56

"Путін ніколи не зрозуміє, що таке дух Майдану" - Саакашвілі

"Путін ніколи не зрозуміє, що таке дух Майдану" - Саакашвілі
Михайло Саакашвілі Фото: vestikavkaza.ru

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі впевнений, що Україна зможе подолати корупцію. Про це він заявив сьогодні на з'їзді партії "Батьківщина".

"Київ змінився після Майдану. Майдан став центром Києва. А Київ став центром Європи, - почав свій виступ Саакашвілі. - Тому зараз тут йде боротьба не тільки за нашу свободу, а й за майбутнє нас усіх. Я давно дружу з Юлією Володимирівною. Вона зазнала великої несправедливості. Коли ми вперше зустрілися після тюрми, вона сказала: "Тепер я знаю, що таке несправедливість".

Він розповів, що зараз українцям намагаються нав'язати два комплекси.

"Перший, що українці не зможуть протистояти іноземним загарбникам. Це — неправда, бо українці — великий народ. У загарбника багато військ, але у них немає свободи. Путін ніколи не зрозуміє, що таке дух Майдану. І другий комплекс — корупцію подолати ніколи не вдасться, все одно будуть красти. У моїй країіні також було таке саме, але ми сказали: "Нічого подібного". У моїй країні корупцію подолали. Впевнений, українці зможуть це зробити набагато швидше. Тому що Українці — трудолюбивий народ", - наголосив Саакашвілі.

"Нічого не повинно бути, як раніше. Віра у великий український народ і майбутнє України — це те, що нас об'єднує", - закінчив свій виступ екс-президент Грузії.

Нагадаємо, з'їзд проходить у форматі мітингу на Софійській площі у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Путін ніколи не зрозуміє, що таке дух Майдану" - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути