Ексклюзиви
понеділок, 31 березня 2014 15:52

Путін призначив керівника Міністерства у справах Криму

Путін призначив керівника Міністерства у справах Криму
Олег Савельєв. Фото: ИТАР-ТАСС

Президент Росії Володимир Путін створив Міністерство РФ у справах Криму і призначив його керівником Олега Савельєва.

Відповідні укази глава РФ підписав сьогодні, повідомляє прес-служба Кремля.

Нове відомство утворене "з метою підвищення ефективності діяльності федеральних органів виконавчої влади з інтеграції Республіки Крим та міста Севастополя в економічну, фінансову, кредитну та правову систему Російської Федерації".

Відповідно до указу, до повноважень міністерства віднесені розробка проектів державних програм з розвитку Криму, координація діяльності з реалізації цих програм, контроль здійснення органами держвлади Республіки Крим та Севастополя повноважень РФ.

Путін розпорядився внести відповідні зміни в структуру федеральних органів виконавчої влади, затверджену указом глави держави від 21 травня 2012 року, доповнивши розділ II "Федеральні міністерства, керівництво діяльністю яких здійснює уряд Російської Федерації, федеральні служби й федеральні агентства, підвідомчі цим федеральним міністерствам" словами "Міністерство Російської Федерації у справах Криму".

Уряду РФ президент доручив затвердити положення про Міністерство у справах Криму, забезпечити проведення організаційних заходів відповідно до цього указу, а також встановити штатну чисельність працівників центрального апарату нового відомства та його територіальних органів. Указ підписаний 31 березня і набрав чинності з сьогоднішнього дня.

Одночасно Путін підписав указ "Про міністра Російської Федерації у справах Криму", призначивши на цю посаду Олега Савельєва, повідомляє прес-служба Кремля.

Нове міністерство буде розташовуватися за двома адресами - і в Криму, і в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Путін призначив керівника Міністерства у справах Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути