Ексклюзиви
понеділок, 17 серпня 2015 12:23

Путін хоче змусити Порошенка підписати черговий протокол - експерт

Путін хоче змусити Порошенка підписати черговий протокол - експерт
Фото: zn.ua

Заява ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка про зрив Мінських угод спрямована на українську владу. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Це перенесення відповідальності з хворої голови на здорову. Насправді Путін готує широкомасштабні провокації. Йдеться не про наступ. Будуть одночасні загострення ситуації по усій лінії фронту - порушення перемир'я. У них немає сил на просування далі по українській території. Вони прекрасно розуміють, що щонайменший неправильний рух поставить їх в незручне становище. Для них головне - створити видимість масового наступу", - зауважив він.

За словами експерта, мета Путіна - змусити нас підписати якийсь додатковий протокол до Мінських угод. "Він хоче, щоб це зробили малозрозумілі кому-небудь особи з сепаратистських республік, наприклад Захарченко, і президент України Петро Порошенко. Але гендиректор однієї фірми не підписує документи з охоронцем іншої контори. Вони не рівні. Повинні ставити підписи люди одного статусу. Захід такий договір не визнає. Порошенко на таке не піде. Він не давав приводів навіть подумати, що може на подібне погодитися", - наголосив Небоженко.

Нагадаємо, ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що Мінські угоди зірвані. Він вважає, що сили АТО готові перейти в наступ.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче змусити Порошенка підписати черговий протокол - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути