вівторок, 06 січня 2015 13:03

Путін готує Криму апокаліпсис через будівництво пловучої АЕС- Геращенко

Путін готує Криму апокаліпсис через будівництво пловучої АЕС- Геращенко
Фото: tsn.ua

Російський президент готує для анексованого Криму атомний апокаліпсис, вважає нардеп Антон Геращенко. Про це він пише на своїй сторінці у Facebook.

Геращенко зазначає, що для вирішення енергетичної кризи Криму оточення Путіна хоче піти на ризикований крок – будівництво пловучої атомної станції, яка забезпечила б анексований півострів електроенергією.

"Топ-менеджмент Росатома і Об'єднаної суднобудівної корпорації, тієї самої, що будує для Путіна атомні підводні човни, об'єдналися в єдиному пориві вкрасти кілька мільярдів доларів на проект пловучої атомної електростанції для постачання Криму електроенергією", - пише нардеп.

Геращенко зазначає, що думку кримчан про те, чи потрібна їм пловуча атомна електростанція під боком, ніхто питати не збирається. Адже, на його думку, насправді завдання ініціаторів побудови пловучої АЕС - не забезпечити Крим електрикою, а поцупити побільше грошей з російського бюджету.

До того ж, у випадку переходу Криму під юрисдикцію України, пловучу електростанцію можна відбуксирувати у російські води, пише народний депутат.

18 березня президент РФ Путін підписав закон про прийняття Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні у Криму відбувся "референдум" про статус Криму після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову "Про незалежність Криму".

14 вересня в анексованому РФ Криму відбулися "вибори" за російським законодавством в "Державну раду", а в Севастополі - в "законодавчі збори" міста.

Головою Ради міністрів анексованого Криму було призначено Сергія Аксьонова, спікером ради Криму став Володимир Константинов. СБУ відкрила проти них кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Путін готує Криму апокаліпсис через будівництво пловучої АЕС- Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути