вівторок, 16 лютого 2010 08:22

Путін боїться сам вітати Януковича. На "підмогу" покликав Назарбаєва

Путін боїться сам вітати Януковича. На "підмогу" покликав Назарбаєва
Прем"єр РФ Володимир Путін і президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв домовилися привітати Віктора Януковича з перемогою на президентських виборах в Україні.

"Можна привітати Віктора Януковича з перемогою. Це вже оголошено офіційно. Давайте зателефонуємо й привітаємо його", - сказав Путін під час зустрічі з президентом Казахстану.

Крім того, прем"єр РФ заявив, що очікує поліпшення російсько-українських відносин при новому президенті України.

"Хочеться сподіватися, що цей важкий період у житті братнього українського народу позаду, і можна буде вийти на нормалізацію міждержавних відносин з Україною, будувати плани в економіці, здійснювати взаємодію в соціальній сфері", - сказав Путін.

Він висловив надію на те, що тепер "можна буде запропонувати українським партнерам спільну роботу на інтеграційних напрямках, в яких Україна так чи інакше брала участь, хоча з меншою активністю, ніж заявлялося спочатку".

Крім того, Путін і Назарбаєв домовилися зателефонувати Віктору Януковичу і привітати його з перемогою на президентських виборах.

"Можна привітати Віктора Януковича з перемогою. Це вже оголошено офіційно. Давайте зателефонуємо й привітаємо його", - сказав прем"єр РФ.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Путін боїться сам вітати Януковича. На "підмогу" покликав Назарбаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути