субота, 26 червня 2010 20:48

Пшонка є особистим другом Янукович - Бала

Пшонка є особистим другом Янукович - Бала

Віктор Пшонка - найкращий генпрокурор, про якого міг мріяти Янукович.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Наскільки відомо, Пшонка є особистим другом Януковича, а зважаючи, як кадрова політика будується в державі, де свати призначаються на посаду, тому вірогідність його призначення на посаду Генпрокурора є дуже велика", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, чого слід очікувати від Пшонки Бала зауважив: "Я думаю, що максимально можливої лояльності до побажання глави держави, його думок, доручень...Це найкращий варіант, про який Янукович міг тільки мріяти".

Говорячи про наслідки призначення Пшонки, Віталій Бала заявив: "Мова може йти про те, що зараз вибудовується така система влади, яку можна назвати особистісною влади. Таким чином Янукович намагається вирішити два питання: перше - вибудовування вертикалі влади, яка буде йому особисто віддана, по-друге-можливість в майбутньому уникнути залежності від тих людей, які допомагали приходити Януковичу до влади".

У цьому зв"язку, експерт нагадав, що після приходу до влади Володимир Путін змінив усе оточення.

"Будь-яка людина, яка заходить до влади починає рано чи пізно збирати ту команду, яка особисто їй зобов"язана приходом до влади. Звертається до президента на ім'я та по - батькові", - резюмував Бала.

Зараз ви читаєте новину «Пшонка є особистим другом Янукович - Бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути