вівторок, 04 червня 2019 11:08

Проводить щоденні наради, обговорює мільйон питань - розповіли, як проходить день президента

Проводить щоденні наради, обговорює мільйон питань - розповіли, як проходить день президента
Як проходить день президента Володимира Зеленського. Фото: прес-служба АП.

Президент Зеленський приїжджає на роботу до восьмої ранку, а їде з Адміністрації президента після 22:00.

Проводить щоденні наради з підлеглими, де обговорює "мільйон запитань", розповів заступник голови АП Сергій Трофімов у інтерв'ю Українській правді.

"О 8:30 ми всі на роботі, щоб о 9:00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще до спортзали заходить. У нього набагато жорсткіший графік, аніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до першої-другої ночі. Зараз закінчуємо десь о 22:00", - зазначив він.

Він розповів, що на другий день після призначення у президента пройшла апаратна нарада, де були всі заступники та керівники департаментів.

"Ми тільки включаємося у процес. У Володимира Олександровича є стратегічні наради. Вони, в першу чергу, відбуваються за участі першого помічника та голови АП", - каже Трофімов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чому одним можна торгувати чи співати в Росії, а іншим - ні?" - Вакарчук пропонує закон про відносини з РФ

Проходять і щоденні "неформальні наради за участі першого помічника, глави Адміністрації та всіх заступників". На них обговорюють розпуск Ради, закупівлі ЦВК.

"Є запитання щодо голів ОДА і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато", - сказав Трофімов.

Також він зазначив що у президента "немає проблеми спілкуватися всім разом, збиратися разом та обмінюватися інформацією". Усі доповідають, президент приймає рішення.

"Він дуже відповідальна людина. Я знаю його більше 10 років. Йому дуже важлива довіра людей. Він ніколи не підводив і дуже цінує довіру. Зараз Володимир Олександрович весь у роботі, він дуже зайнятий, вирішує складні завдання. Наскільки це комфортно – важко сказати. Це велике навантаження, відповідальність і мужність з його боку", - добавив перщий заступник голови АП.

4 червня Верховна Рада України розглядатиме проект закону про тимчасові слідчі комісії, у якому прописана процедура імпічменту президенту.

Зараз ви читаєте новину «Проводить щоденні наради, обговорює мільйон питань - розповіли, як проходить день президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути