середа, 25 грудня 2013 18:54

Проти Кужель порушено кримінальну справу

Проти Кужель порушено кримінальну справу
Фото: genshtab.info
Глава МВС Віталій Захарченко повідомив депутату від "Батьківщини" Олександра Кужель про порушеній проти неї кримінальній справі. Про це вона повідомила у своєму блозі на "Главкомі".

За її словами, вона зі своїми сподвижниками спілкувалася в середу, 25 грудня, з міністром у його кабінеті. "Ми висунули Захарченку три вимоги: очистити центр Києва від величезної кількості міліції, яка охороняє незрозуміло кого і незрозуміло що; покарати винних у побитті мітингувальників і тих, хто віддав злочинний наказ про розгін мирного протесту; знайти виконавців і замовників побиття Тетяни Чорновол та надати їх суду", - написала Кужель.

Депутат зазначила, що її зауваження про побудованому міністра маєток той зустрів вкрай недоброзичливо. "У відповідь, подумавши мить, міністр "знайшовся" і повідомив, що проти мене порушено кримінальну справу", - розповіла вона.

Опозиціонерка зазначає, що затягування розслідування розгону Майдану 30 листопада глава МВС ніяк не коментував, так само як і справу про побиття Тетяни Чорновол.
Зараз ви читаєте новину «Проти Кужель порушено кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути