понеділок, 22 березня 2021 18:24

Протест під ОП: Геращенко заявив про нові підозри

Протест під ОП: Геращенко заявив про нові підозри
Геращенко заявив, що підозри висунуть іншим людям. Фото: Reuters

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що поліція оголосить нові підозри через мітинг під Офісом президента.

"Там будуть і інші підозри. Ви побачите це із заяви на сайті Національної поліції вже сьогодні. У нас слідчі всю ніч працювали і весь день учорашній. І сьогодні працюють над тим, щоб зібрати докази. Переглядали сотні відеоматеріалів, як засобів ЗМІ, так і оперативних зйомок, які в нас є. Тому це буде не одна підозра, будуть і інші", - сказав Геращенко в ефірі "Україна 24".

Цивільні позови про відшкодування завданої шкоди висунули людям, які підпалювали табличку, двері, розбивали вікна будівлі ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаєри, феєрверки і розбиті вікна ― як під Офісом президента Стерненка вітали (ВІДЕО)

"У кожного буде свій склад злочину, свій обсяг. Той, хто розбив вікна, - це одне питання, хто підпалював двері - інше питання", - додав він.

20 березня громадськість прийшла на акцію "Не чуєш? Побачиш" в підтримку ув'язненого громадського діяча Сергія Стерненка. На стіні Офісу президента написали балончиком: "Волю Стерненку", кидали фаєри. Організатори акції вимагають звільнити Сергія Стерненка, звільнити Андрія Антоненка. Накласти санкції РНБО на Андрія Портнова -заступника голови АП Януковича, який зараз, через заступників керівника Офісу президента Олега Татарова та Андрія Смірнова, фактично керує судовою системою в Україні. Вимагають відставки генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, "руками якої було ув'язнено Стерненка".

Зараз ви читаєте новину «Протест під ОП: Геращенко заявив про нові підозри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути