понеділок, 11 вересня 2017 11:46

Прорив Саакашвілі: в Авакова опублікували прізвища нардепів, які були на кордоні

Прорив Саакашвілі: в Авакова опублікували прізвища нардепів, які були на кордоні
Народні депутати супроводжують Міхеіла Саакашвілі. Фото: pravda.com.ua

Разом із екс-очільником Одещини Міхеілом Саакашвілі "незаконно перетнули кордон" народні депутати Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко, Дмитро Добродомов.

Перелік оприлюднив радник глави МВС Антон Геращенко у Facebook.

"Список народних депутатів-тітушок, які незаконно перетнули кордон України разом із провокатором Саакашвілі: Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко, Дмитро Добродомов. Депутатська недоторканність не поширюється на чисто кримінальний злочин - незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Також незаконно перетнув кордон колишній двічі глава СБУ Валентин Наливайченко. Інші особи, які незаконно перетнули кордон України, встановлюються слідством і будуть притягнуті до відповідальності відповідно", - написав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт "Миротворець" вніс Саакашвілі в базу даних

10 вересня позбавлений українського громадянства Міхеіл Саакашвілі прорвався до України з території Польщі. При цьому Саакашвілі не пройшов прикордонний контроль з українського боку.

У МВС заявили, що під час "прориву" кордону прихильниками Саакашвілі 11 поліцейських та 5 прикордонників отримали тілесні ушкодження. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону екс-президентом Грузії та його прихильниками.

Зараз ви читаєте новину «Прорив Саакашвілі: в Авакова опублікували прізвища нардепів, які були на кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути