вівторок, 08 травня 2012 15:38

Спецтема: Луценко за ґратами

Прокурор побачив внутрішню суперечність у захисників Луценка

Прокурор побачив внутрішню суперечність у захисників Луценка
Юрій Луценко. Фото: news.liga.net

Прокурор Дмитро Лобань вважає суперечливими клопотання захисту екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, які були подані у вівторок в Апеляційному суді.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам.

"З одного боку, захист стверджує, що не здобуто жодних доказів вини, з іншого – вимагає додатково допитати ще значну кількість свідків, долучити матеріали. Це внутрішня суперечність самого захисту. Якщо доказів немає, то навіщо досліджувати нові? Я цього не розумію", - зазначив представник обвинувачення.

Коментуючи інформацію про те, що колишні працівники міністерства внутрішніх справ назбирали кошти, які Печерський суд зобов'язав Луценка сплатити за святкування Дня міліції, Лобань наголосив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко наполягає, аби його справу дорозслідували

"Це питання виконання вироку - зовсім інша стадія. Якщо особа вважає за можливе відшкодувати збитки, робить це. Таке право кожної особи, щодо якої винесено вирок. Факт сплати після прийняття рішення судом першої інстанції не є підставою для скасування вироку, оскільки на час прийняття рішення Печерським судом збитки не були відшкодовані. Апеляційний суд не може скористатися цим, як підставою для скасування рішення суду першої інстанції".

Зараз ви читаєте новину «Прокурор побачив внутрішню суперечність у захисників Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути