Ексклюзиви
середа, 31 серпня 2011 14:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прокурор: кількість томів у справі Тимошенко буде збільшуватися і це - законно

Прокурор: кількість томів у справі Тимошенко буде збільшуватися і це - законно

Кількість томів "газової справи" може збільшуватися, оскільки судовий процес за обвинуваченням екс-прем'єра України Юлії Тимошенко у перевищенні службових повноважень продовжується.

Про це заявила державний обвинувач Лілія Фролова під час перерви у судовому засіданні справи за обвинуваченням Тимошенко, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Вона наголосила, що "сьогодні головуючим у справі розпочато ознайомлення з 20-23 томами кримінальної справи".

"Треба уточнити з приводу того, скільки взагалі томів цієї кримінальної справи. Під час досудового слідства слідчими прокуратури були зібрано 15 томів. Наступні томи формувалися працівниками суду починаючи з 24 червня, до них уввійшли клопотання учасників процесу, протоколи, заяви та інше", - зазначила прокурор.

"Оскільки судовий процес триває, я не виключаю того, що томів кримінальної справи може бути більше. Все відбувається у межах чинного законодавства", - наголосила Фролова.

Нагадаємо, сьогодні під час судового засідання у Печерському суді суддя Родіон Кірєєв почав зачитувати 22-й том справи проти Тимошенко. У свою чергу, адвокати запевнили, що ще вчора такого тому у справі не існувало.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор: кількість томів у справі Тимошенко буде збільшуватися і це - законно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути