субота, 09 листопада 2013 19:21

Прокуратура Києва підтвердила справжність документів з "поправками Кличка"

Прокуратура Києва підтвердила справжність документів з "поправками Кличка"
Фото: 24ua

Прокуратура Києва перевірила законність рішення міліції про закриття кримінального провадження щодо можливої фальсифікації тексту законопроекту № 2054 Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків, повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

"Вивчивши повноту зібраних у справі доказів, прокуратура дійшла висновку, що розслідування проведено повно, всебічно та об'єктивно, тому підстав для скасування прийнятого рішення немає", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, за заявою народного депутата Продан було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.351 (створення штучних перешкод у роботі народних депутатів, надання їм завідомо неправдивої інформації) і за ч. 3 ст.358 (підроблення офіційного документа).

Автором законопроекту зазначений Бриченко, який проте заявив, що не має ніякого відношення до документа. У змінах до Податкового кодексу визначено, що особа, яка має право постійного проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні.

Нагадаємо, 8 листопада Віктор Янукович підписав скандальний закон про внесення змін до Податкового кодексу.

Партія УДАР Віталія Кличка відреагувала на підписання президентом Віктором Януковичем закону про внесення змін до Податкового кодексу. У повідомленні партії йдеться, що підписавши закон про внесення змін до Податкового кодексу, Янукович став "співучасником грубого порушення регламенту і фальсифікацій при ухваленні законів у парламенті".

Раніше в партії УДАР заявили, що ця поправка може перешкодити лідеру партії Віталію Кличку взяти участь у президентських виборах. У партії додали, що домагатимуться переголосування, щоб ця поправка була відмінена.

Пізніше міліція почала розслідування за фактом фальсифікації підпису депутата, який вніс цю поправку. Зрештою експертиза показала, що підпис депутата Ігоря Бриченка виявився справжнім, зазначили в МВС.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура Києва підтвердила справжність документів з "поправками Кличка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути