Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 19:13

Проект Держбюджету на наступний рік надійшов до ВР - Мірошниченко

Проект Держбюджету на наступний рік надійшов до ВР - Мірошниченко
Юрій Мірошниченко Фото: obozrevatel.com

Проект державного бюджету на 2013 рік вже надійшов до парламенту, і з хвилини на хвилину депутати чекають його розповсюдження для ознайомлення. Про це після засідання групи, що готує роботу нового парламенту, заявив представник президента в чинній Раді Юрій Мірошниченко, повідомляє УНН.

"Він (бюджет – ред.) надійшов уже у Верховну Раду. Чекаємо з хвилини на хвилину того, щоб він був розмножений і розданий депутатам. Завтра ми вже працюватимемо з текстом і слухатимемо його представлення", – сказав Мірошниченко.

Крім того, він спрогнозував, що цей документ буде в цілому прийнятий парламентом у результаті розгляду, який почнеться в четвер. Проте відзначив також, що вже завтра парламентарії можуть прийняти проект постанови, яка змінить процедуру ухвалення бюджету.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Володимир Литвин сподівається, що сьогодні до 17.00 до парламенту надійдуть 500 примірників проекту Державного бюджету на наступний рік.

Під час брифінгу після засідання Погоджувальної ради, відповідаючи на запитання журналістів, Литвин висловив думку, що нині розгляд Державного бюджету-2013 має бути єдиним питанням порядку денного роботи парламенту.

"Основний економічний закон України - це настільки складний документ, що розглядати щось, окрім нього, буде не варто", - сказав він.

Як повідомлялось, виконуючий обов'язки віце-прем'єр-міністра – Міністра соціальної політики Сергій Тігіпко повідомив, що сьогодні уряд прийняв проект державного бюджету на 2013 рік, проте з доопрацюванням.

"Сьогодні Кабінет міністрів прийняв новий бюджет, правда з доопрацюванням до кінця дня. Ми ще працюємо з Міністерством фінансів. О 16 годні сьогодні ми ще будемо дивитись усі показники", - зазначив Тігіпко.

За його словами, проект держбюджету на 2013 рік ще сьогодні може потрапити в парламент і є вірогідність, що завтра парламент почне його розглядати.

Зараз ви читаєте новину «Проект Держбюджету на наступний рік надійшов до ВР - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути