четвер, 01 жовтня 2009 22:39

Про перемир"я між БЮТ і ПР неактуально говорити - Лавринович

Про перемир"я між БЮТ і ПР неактуально говорити - Лавринович

Депутат від Партії регіонів і перший віце-спікер парламенту Олександр Лавринович вважає, що поки зарано і неактуально говорити про можливе перемир"я між Партією регіонів і БЮТом після президентських виборів.

Так сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу" він прокоментував заяву свого однопартійця Михайла Чечетова про переговори і припинення протистояння між прем"єр-міністром Юлією Тимошенко і лідером ПР Віктором Януковичем.

"Є розвиток подій, який буде після вступу на посаду нового президента. Пан Чечетов очевидно мав на увазі, що сьогодні є дві найбільші політсили, які користуються великою підтримкою у суспільстві. Зрозуміло, що вони будуть суперничати завжди, але бажано, щоб це було суперництво під час виборчої кампанії. А після виборів щоб працювала єдина державна влада", - вважає "регіонал".

Лавринович висловив сподівання, що 2010 року реальний кандидат, який суттєво переважає свого опонента, стане главою держави.

"Вірю, що він отримає привітання не через місяць після винесення судових рішень, а наступного ранку від свого опонента", - сказав віце-спікер.

Також Лавринович не виключає того, що після першого туру президентських виборів може бути порушена чи заблокована робота Центральної виборчої комісії.

"Можливі різні сценарії, в тому числі і такий. Неможливо щось виключати в український політичній дійсності", - додав депутат.

Як повідомлялось, голова Центрвиборчкому Володимир Шаповал припустив, що після першого туру виборів частина членів ЦВК може просто не вийти на роботу і це стане причиною блокування її роботи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Про перемир"я між БЮТ і ПР неактуально говорити - Лавринович ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути