середа, 23 січня 2013 23:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Про інтимні стосунки між Тимошенко та Лазаренко вигадали люди, які вже "нижче плінтуса" - Оленюк

Про інтимні стосунки між Тимошенко та Лазаренко вигадали люди, які вже "нижче плінтуса" - Оленюк
Фото: rian.com.ua

Працівники Генеральної прокуратури позбавлені здорового глузду, в них немає логіки викладів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив перший заступник голови партії "Громада" Олег Оленюк.

Говорячи про можливість довічного ув'язнення Тимошенко, він зауважив: "Тих підозр, які там викладені - не достатньо навіть для того, аби "світило" довічне ув'язнення".

"Працівники Генеральної прокуратури позбавлені здорового глузду, в них немає логіки викладів. Вся ця кампанія побудована на абсурді, і коли вже не було чого приплести, то вигадали якісь інтимні стосунки між Тимошенко та Лазаренко", - збурився Оленюк.

Окрім того, він додав: "Це вже не те, що нижче пояса когось вдарити, це опускає нижче плінтуса людей, які в офіційних документах починають використовувати такі дурниці".

Також, він зауважив, що почали з'являтися "абсурдні речі", оскільки є бажаючі пропіаритися зайвий раз, зокрема він нагадав про історію із панамським документом Лазаренка. "Хочу підкреслити, що з Чевгузом давно закінчився термін дії договору. Він вже давно не адвокат Лазаренка, а лише використовує це в якості власних піар-цілей, бо згадування як особи, яка представляла Лазаренка дає не погані дивіденди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада Європи на наступній сесії збирається визнати Тимошенко політв'язнем – ЗМІ

"Ці речі не відповідають дійсності. В світі паспорти для поїздок за кордон видаються терміном на 10 років. Павло Лазаренко з резидентським документом Панами  (що не є паспортом) був затриманий у Базелі, на кордоні із Франції в 1998 році. Тому, навіть, якщо припустити, що суд повернув документ, то термін дії його сплив, а як би Лазаренко в тюрмі його поновив? Тобто це все абсурдні речі, які закидаються і для споживача зокрема", - підкреслив Оленюк.

Нагадаємо, що раніше генеральний прокурор Віктор Пшонка оголосив про завершення слідства щодо причетності Юлії Тимошенко та Павла Лазаренка до замовного вбивства нардепа Євгена Щербаня. Він також зауважив, що є багато неспростовних доказів, що Тимошенко у цій справі дійсно винна. Після чого додав, що їй може загрожувати довічне ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери знову піаряться на Тимошенко та Луценку - "регіонал"

У матеріалах звинувачення Юлії Тимошенкоу вбивстві депутата Євгена Щербаня йдеться про те, що між тодішнім прем'єром Павлом Лазаренком і тодішнім керівником компанії ЄЕСУ Юлією Тимошенко існували інтимні стосунки.

Окрім того, колишній адвокат Лазаренка Віктор Чевгуз повідомив, що якщо екс-прем'єру відмовлять у наданні притулку в США, він може розраховувати на панамський паспорт.

Зараз ви читаєте новину «Про інтимні стосунки між Тимошенко та Лазаренко вигадали люди, які вже "нижче плінтуса" - Оленюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути