Ексклюзиви
четвер, 13 червня 2019 02:24

Приватбанк виграв суд проти компанії Коломойського

Приватбанк виграв суд проти компанії Коломойського
Приватбанк виграв суд. Фото: РБК

Приватбанк здобув перемогу у Великій палаті Верховного суду в справі за позовом ПрАТ Ерлан до НБУ і ПриватБанку про зобов'язання банку погасити заборгованість за кредитом рефінансування перед НБУ.

"ПрАТ Ерлан, що є пов'язаною особою з колишніми власниками банку, намагалося довести зловмисну змову й бездіяльність НБУ та державного ПриватБанку та в судовому порядку зобов'язати ПриватБанк погасити заборгованість перед НБУ, чим припинити іпотеку та звільнити майно, передане товариством у забезпечення виконання зобов'язань ПриватБанку перед НБУ за кредитом", - повідомляє прес-служба банку.

Велика палата Верховного Суду підтвердила позицію ПриватБанку і відмовила в задоволенні позову, зробивши при цьому кілька важливих для всього банківського співтовариства правових висновків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приватбанк" в Криму втратив 9 мільярдів

Компанії, ймовірно підконтрольні колишнім власникам банку, на сьогодні винні йому 240 млрд грн. З них 212 мільярдів - це підтверджені аудиторським висновком кредити, а також нараховані відсотки.

Зараз ви читаєте новину «Приватбанк виграв суд проти компанії Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути