понеділок, 07 червня 2021 10:21

Притула пішов із партії "Голос"

Притула пішов із партії "Голос"
Сергій Притула приєднався до команди "Голосу" два роки тому перед парламентськими виборами. Фото: Facebook.com/serhiyprytula

Волонтер Сергій Притула залишив партію "Голос". Про це він повідомив у понеділок.

"Не знаю, як би склалась історія партії, якби торік її не полишив би засновник. Проте станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос", - написав він у Facebook

Притула заявив, що "до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 тисяч українців"

"Але діалогу не вийшло, і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд "Голосу" в регіонах, які два роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні "верхи" не чують "низів", і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні", - повідомив волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула: Рудик відмовила мені в пропозиції очолити осередок "Голосу"

Він додав, що хтось із депутатів "Голосу" "забуває про передвиборчі обіцянки й починає голосувати у розріз із бажанням виборців".

"Тут і повинна проявитись позиція керівництва партії: очистити партійні ряди, розпочати процедуру застосування імперативного мандату, публічно засудити дії депутата.

Але відсутність будь-яких реакцій керівництва партії на "зашкварні" голосування своїх депутатів на будь-якому рівні, означає не лише толерування, але й погодження такої поведінки.

Ба більше, партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із "Голосу".

А це ще раз дає мені підстави чітко артикулювати, що з такими "функціонерами" мені не по дорозі", - заявив Притула.

Він також повідомив, що не йде з політики.

"Надалі супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше. Про наступні плани в політичній царині я обов'язково повідомлю на своїх офіційних ресурсах", - написав волонтер.

Сергій Притула на позачергових парламентських виборах 2019 року йшов 30-м у списку партії "Голос". Тоді список очолював Святослав Вакарчук.

Торік у червні Вакарчук склав мандат.

Сергій Притула балотувався від "Голосу" на виборах мера Києва, посів третє місце. Тоді переміг Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Притула пішов із партії "Голос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути