Ексклюзиви
понеділок, 17 квітня 2006 16:57

Прихильники Януковича влаштують мітинг в Сімферополі

Прихильники виборчого блоку "За Януковича", організованого кримськими організаціями Партії Регіонів і партії "Русский блок" планують завтра, 18 квітня, почати акцію громадянської непокори.

Вона відбудеться у разі, якщо Сімферопольський міськвиборчком до 24:00 сьогоднішнього дня не прийме жодного рішення про результати виборів депутатів кримського парламенту. Про це cказав перший віце-спікер кримської Верховної Ради, лідер кримської організації Партії регіонів Василь Кисельов.

На його думку, до таких заходів прихильники блоку "За Януковича" (за попередніми даними він набрав найбільше голосів у кримський парламент) змушені вдатися, бо Сімферопольський міський тервиборчком досі не надав у виборчком автономії протокол про результати виборів кримських депутатів.

Через це виборча комісія Криму не може підбити підсумки голосування щодо обрання депутатів парламенту автономії, повідомляє ФРАЗА.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Януковича влаштують мітинг в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути