Ексклюзиви
понеділок, 14 червня 2021 20:55

"Запрошуємо тебе з чоловіком на позицію, де ми "прохолоджуємося" - українські воїни звернулися до горе-блогерки

"Запрошуємо тебе з чоловіком на позицію, де ми "прохолоджуємося" - українські воїни звернулися до горе-блогерки
У вибачення Яни воїни не вірять.

Військові Збройних сил України з лінії фронту звернулися до мешканки міста Чугуїв, що на Харківщині, Яни Ковальової, яка називала воїнів "тварями".

"Ненавижу этих тварей... Он там пролежал в тенечке, та какой ты нах*р герой, против кого они воюют", - казала жінка, яка працює б'юті-майстринею.

Згодом через суспільний розголос вона вибачилася за сказане.

У Чугуєві дислокується 92 бригада - та що пройшла Іловайськ і Дебальцеве, затримувала російських ГРУвців Єрофєєва та Александрова, нагадують журналісти програми "Вікна-новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал Мураєва відбувся 228 тис. грн штрафу за образливі заяви в бік Збройних сил України

Воїн, який захищає Україну, звертається до дівчини з окопів: "Я запрошую тебе, твого чоловіка, офіційно до себе на позицію, де ми "прохолоджуємося в тіньочку під деревцем, ножками махаємо" і додає: "Поки ти працюєш, відпочиваєш, гуляєш, спиш вдома поруч зі своїм чоловіком".

Ще один воїн каже: "Я кинув роботу, батько трьох дітей, прийшов захищати свою країну".

Жінки-військовослужбовці з фронту також звернулися до Яни: "Мороз, погода, непогода, мінус 25. Коли по тобі гатять дві з половиною години, мінометний обстріл. Коли ти чуєш ці виходи, чуєш свист, рахуєш ті секунди, доки летить ця міна".

Журналісти хотіли передати запрошення від бійців Яні особисто, але за місцем реєстрації б'юті-майстрині не знайшли. Де Яна нарощує вії журналісти також не довідались, офіційних даних про її салон і чи сплачує вона податки немає.

Усі вказані в її профілі Instagram номери вимкнені.

Кіборг, ветеран АТО Бориса Рябуха каже: те, що говорить Яна, чути боляче. "Але напевно у нас вже є якісь блоки на таких людей", - говорить чоловік. У вибачення Яни Борис не повірив, які і бійці з "нулів".

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Запрошуємо тебе з чоловіком на позицію, де ми "прохолоджуємося" - українські воїни звернулися до горе-блогерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути