пʼятниця, 28 травня 2010 09:26

Прибутки Тимошенко потрапили в декларацію Томенка

Прибутки Тимошенко потрапили в декларацію Томенка

Парламентська газета "Голос України" опублікувала недостовірні дані у декларації про доходи за 2009 рік заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка, пише газета Сегодня.

Як виявилося, перша частина декларації - його, а от друга (нерухомість, авто та вклади в банках) належить зовсім іншій людині.

"Так, вийшла помилка. Тут позначився людський і технічний чинник. Друга частина декларації взята від Юлії Тимошенко. Сьогодні вийде правильний варіант", - пояснили в редакції Голосу України.

Насправді, у Томенка є дві машини - Subaru і Toyota Prado і майже 43 тисяч грн на банківському рахунку, а ось у членів його родини є ще й квартира в 129 кв. м. і дачний будинок.

Зарплата віце-спікера - 22 тисячі гривень на місяць і ще 108 тисяч він отримав від наукової діяльності. Достовірну декларацію можна побачити на офіційному сайті Томенка.

Як повідомлялося, редакція газети перепросила заступника голови Верховної Ради і зобов'язалася в наступному номері газети, який вийде 28 травня, надрукувати достовірну декларацію Томенка про доходи за 2009 рік.

За матерiалами: Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Прибутки Тимошенко потрапили в декларацію Томенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути