пʼятниця, 17 березня 2017 12:41

Президенту вигідно, щоб Насіров зник - нардеп

Президенту вигідно, щоб Насіров зник - нардеп
Насіров - надзвичайно цінний свідок проти президента/strana.ua

Президент Петро Порошенко зацікавлений у тому, щоб відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров утік з країни.

Про це в кулуарах парламенту заявив позафракційний депутат Юрій Дерев'янко.

"Насіров - ключова ланка в усіх корупційних потоках, які рухаються через фіскальну службу. Це і відкати, пов'язані з поверненням ПДВ, і кошти, які відтермінували щодо Онищенка, і всі "наїзди", і порушені податковою міліцією кримінальні справи щодо підприємців, а потім за гроші закриті, це і контрабанда на митниці. Тому Насіров - надзвичайно цінний свідок проти президента, його вертикалі. Не вірю, що чиновник рівня Насірова може приймати рішення і сприяти підтримці корупційних потоків без згоди вищого керівництва держави. Це неможливо.

Президенту завжди було вигідно, щоб він зник. Тому в суді першої інстанції вони створили для цього всі умови. Так і було б, якби не активісти, які прийшли під суд", - сказав Дерев'янко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не 100, а 110 мільйонів. Десятку лишили на чай" - соцмережі про Насірова на свободі

Керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «Президенту вигідно, щоб Насіров зник - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути