неділя, 20 травня 2012 09:32

"Президентство Януковича позитивне тим, що остаточно відкриває очі українцям"

"Президентство Януковича позитивне тим, що остаточно відкриває очі українцям"
Революція країні необхідна. Ще одна. Якщо буде треба, і третя, підкреслив Лозовий Фото: Gazeta.ua

В Україні є передумови до жахливого застою. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив бізнесмен і громадський діяч Іван Лозовий.

"Думаю, революція країні необхідна. Ще одна. Якщо буде треба, і третя. Гроші роблять політику. І тут криється велика небезпека. У Мексиці, наприклад, понад 70 років керувала одна партія. Вливали гроші в політику, купували вибір людей – і крали ще більше. Таке гниле замкнене коло, яке призводить до жахливого застою. В Україні є поки що лише передумови такого. Бо 20 років – відносно короткий термін", - наголосив він.

Експерт зауважив, що після помаранчевої революції українці таки обрали Януковича тому, що Ющенко "дискредитував нормальний розвиток країни".

"Президентство Януковича позитивне тим, що остаточно відкриває очі українцям. На жаль, демократія – це дуже тривалий процес, через багато що треба пройти. Десь Кличка підтримують зараз, десь – Яценюка. Але вони не є аж такі популярні, бо люди розуміють: це трохи не те, що їм треба. Тож перспектива дуже позитивна", - наголосив він.

Лозовий підкреслив, що нинішня влада намагається гратися в демократію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні діє модель повільного колективного самогубства", - економіст Олександр Кендюхов

"Прем'єр вичитує якогось міністра на всю країну, і це добре. Це – малі речі, які можуть спричинити лавину. Щойно почнуть вимагати відповідальності – все, вороття немає. І низькі рейтинги уряду та президента за два роки – доказ того, що зміни відбуваються", - зауважив громадський діяч.

Повне інтерв'ю Івана Лозового читайте у журналі "Країна" № 19 (122) за 17 травня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Президентство Януковича позитивне тим, що остаточно відкриває очі українцям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути