Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2018 13:36

Президент Сербії потролив Порошенка: "Набагато успішніший і кращий"

Президент Сербії потролив Порошенка: "Набагато успішніший і кращий"
Петро Порошенко перебуває з робочим візитом у Сербії. Фото: twitter.com/poroshenko

Президент Сербії Олександр Вучич назвав Петра Порошенка гарним політиком і зазначив, що не вміє так обіцяти, як глава Української держави.

Про це Вучич сказав на спільному брифінгу з Порошенком, де той висловив упевненість, що Сербія 2025-го буде членом Євросоюзу.

"Чому Петро Порошенко набагато успішніший і кращий політик, ніж я? Тому що він із великим оптимізмом щойно сказав про 2025 рік щодо європейської інтеграції. Але я не можу сказати такого громадянам Сербії, не можу обіцяти. Можу лише пообіцяти інтенсивно над цим працювати. Результат побачимо. Але якщо ви кажете, що ми можемо, я стаю оптимістом", - сказав Вучич.

"Ми щиро бажаємо, щоб 2025 року, подолавши всі перешкоди, знайшовши компроміси, Сербія стала членом Європейського Союзу. Така мета є і в українського народу, де понад 70 відсотків підтримують європейську інтеграцію України", - йшлося у виступі Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безвіз - це Петро Порошенко: президента піарять у телевізійних випусках новин

На інавгурації у червні 2014-го Петро Порошенко пообіцяв, що українці отримають безвізовий режим із Євросоюзом із 1 січня 2015 року. Після цього він кілька разів змінював дату. За 2016 рік говорив про безвізовий режим 11 разів.

Отримати його вдалося через 3 роки. Із 11 червня 2017-го українці їздять до Європи без віз. Загалом Україна скасувала візовий режим із понад 100 країнами.

Зараз ви читаєте новину «Президент Сербії потролив Порошенка: "Набагато успішніший і кращий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути