неділя, 25 жовтня 2020 10:21

Прем'єр проголосував у Львові і зробив заяву про локдаун

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові. І заявив, що в уряді не хочуть і не бачать можливості впровадження тотального карантину для протидії поширення Covid-19.

"Ми дуже не хочемо й не бачимо можливості для тотального карантину. Наразі ми управляємо адаптивним карантином. Зараз, на жаль, дедалі більше стає "червоних" зон", - сказав Шмигаль журналістам після голосування, передає "Інтерфакс-Україна".

Автор: "Україна 24".
  Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антисептики, вимірювання температури та щитки: як йде голосування під час карантину

Прем'єр закликав громадян дотримуватися протиепідемічних правил і зазначив, що на сьогодні кількості ліжок в Україні вистачає.

Автор: "Україна 24".
  Після голосування Денис Шмигаль поспілкувався з журналістами.  І заявив, що в уряді не хочуть і не бачать можливості впровадження тотального карантину для протидії поширення Covid-19
Після голосування Денис Шмигаль поспілкувався з журналістами. І заявив, що в уряді не хочуть і не бачать можливості впровадження тотального карантину для протидії поширення Covid-19

"Звісно, в тих областях - а це Київ, Донецька й Одеська область, де ми бачимо, за прогнозами, може бути перевищення хворих над кількістю ліжок, зокрема, забезпечених киснем, - ми готуємо розгортання мобільних госпіталів", - додав Шмигаль.

25 жовтня в Україні проходять місцеві вибори. Виборець може прийти на дільницю і проголосувати з 8.00 до 20:00 год. У зв'язку з протиепідемічними заходами, які затвердив уряд, на дільниці треба бути у масці, рекомендується взяти свою ручку.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр проголосував у Львові і зробив заяву про локдаун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути