вівторок, 27 серпня 2013 17:06

Уряд змінив наглядову раду "Нафтогазу"

Уряд змінив наглядову раду "Нафтогазу"
Фото: argumentua.com

Кабінет міністрів України змінив склад наглядової ради (НР) Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України".

Відповідне рішення закріплене урядовим розпорядженням № 615-р від 1 серпня 2013 року.

Главою НС призначений заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Андрій Бондаренко, який змінив на цій посаді Володимира Макуху.

У свою чергу посаду заступника глави НС "Нафтогазу України" зайняв Олександр Щукін (директор департаменту організаційного забезпечення діяльності міністра та документальної роботи Міненерговугілля).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна різко збільшила імпорт російського газу до півторарічного максимуму

Окрім того, членами НС призначені Олександр Атрощенко (директор департаменту забезпечення роботи Міністерства економічного розвитку і торгівлі), Андрій Білоусов (заступник міністра регіонального розвитку будівництва та ЖКГ), Євген Іванов (перший заступник голови ФДМ), Андрій Ігнатов (заступник міністра доходів і зборів), Олег Миргородський (директор юридичного департаменту Міненерговугілля), Олексій Перевезенцев (директор юридичного департаменту МЕРТ), Олександр Сушко (заступник міністра екології та природних ресурсів України) та Олена Ференс (директор департаменту цивільного, фінансового законодавства та законодавства з питань земельних відносин Мін'юсту).

Зберіг пост у НС "Нафтогазу України" Сергій Мельниченко (директор департаменту фінансів виробничої сфери та майнових відносин Мінфіну)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чистий збиток "Нафтогазу" збільшився у 2,2 раза

У той же час зі складу НС "Нафтогазу України" виведені Володимир Макуха, Костянтин Бородін, Марина Гайдай, Інна Ємельянова, Роман Жуковський, Сергій Зімін, Євген Іванов, Віктор Майко, Олег Матвєєв, Сергій Савчук, Олександр Сухомлин та Олег Терлецький.

Нагадаємо, що НАК "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Воно є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території України.

Зараз ви читаєте новину «Уряд змінив наглядову раду "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути