пʼятниця, 25 квітня 2008 17:07

ПР не дасть Тимошенко розвернутися в Київраді

Народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська заявляє, що Київрада потрібна Юлії Тимошенко, "щоб залишитися в політичному просторі". В той же час, за її словами, Партію регіонів ніколи не влаштовувала ситуація, коли депутати вищого рівня включаються в місцеві вибори.

Як повідомили "ЛІгабізнесІнформ" в прес-службі Партії регіонів, Богословська відзначила, що до останнього часу такої ситуації ніколи не було. "Зараз ми включилися в боротьбу тому, що вибори в Києві стали не проблемою місцевого самоврядування, а проблемою державної політики - виборча кампанія з місцевою переросла в загальнонаціональну. Отже, і список Партії регіонів був посилений політиками національного рівня", - пояснила нардеп.

Політик також упевнена, що якщо Київрада і далі залишатиметься політичним майданчиком, то, "поза сумнівом, політики національного рівня будуть вимушені увійти до Київради, щоб там на рівних вести діалог з тими, хто кидає виклик законності і стабільності".

Разом з тим, коментуючи участь в київських виборах прем"єр-міністра Тимошенко, парламентарій заявила: "Абсолютно чітко видно, що вона вже удруге не справилася з функціями прем"єра. І, очевидно, час, коли її виганятимуть з крісла, скоро наступить. Передбачаючи це, БЮТ хоче використовувати майданчик Київради як політичний плацдарм для наступних президентських виборів", - пояснила "регіоналка".

На її переконання, Києву потрібна влада, здатна забезпечити розвиток міста, законність і спокій. "Такою владою може стати тільки Партія регіонів, яка вже не раз доводила свою ефективність. На виборах 25 травня ми просимо підтримати нас не тільки тих, хто голосував за Партію регіонів на парламентських виборах, але і всіх розсудливих киян, яким набридли популістські обіцянки і постійні провокації", - підсумувала І.Богословська.

Нагадаємо, 26 березня в Києві стартувала виборча кампанія по позачергових виборах Київського міського голови і нового складу Київської міської ради. Самі вибори повинні відбутися в столиці 25 травня 2008 року, повідомляє Лігабізнесінформ.

Зараз ви читаєте новину «ПР не дасть Тимошенко розвернутися в Київраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути