середа, 09 січня 2013 18:12

ПР навмисне затягує призначення дати перевиборів на проблемних округах - Даценко

ПР навмисне затягує призначення дати перевиборів на проблемних округах - Даценко
Леонід Даценко. Фото: job-sbu.org

Переможець виборів по 197 Канівському виборчому окрузі Леонід Даценко вважає, що "регіонали" навмисне затягують процес призначення дати перевиборів до Верховної Ради у 5 проблемних округах. Так він прокоментував звернення представників ПР до Конституційного Суду.

"Популярність Партії регіонів падає з кожним днем і годиною. Особливо після ухвалення цьогорічного бюджету. Вони добре розуміють, що шанси на перемогу тануть. Тому намагаються відтягти процес. Владі абсолютно байдуже, що 800 тисяч виборців у 5 проблемних округах не мають своїх представників у Верховній Раді. Відповідно нема кому відстоювати в парламенті їхні інтереси", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів просить КС розібратися з перевиборами на 5 округах

Даценко каже, що влада може послатися на дефіцит коштів у бюджеті й не призначити перевибори: "У такому разі я пропонував би взяти кошти з губернатора Тулуба, оскільки вважаю, що він і його команда максимально перешкоджали встановити результати виборів у двох черкаських округах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала трьох нових "регіоналів" у парламенті

Нагадаємо, що ЦВК не виявило переможців виборах у 5 округах країни. Центральна виборча комісія звернулася до Верховної Ради з проханням призначити нову дату виборів. Однак парламентарі відмовляються це робити, посилаючись на чинне законодавство, яке не передбачає процедури перевиборів.

Зараз ви читаєте новину «ПР навмисне затягує призначення дати перевиборів на проблемних округах - Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути