Ексклюзиви
вівторок, 03 грудня 2013 22:55

ПР "нагадує", що Київ - столиця України, а не опозиції

ПР "нагадує", що Київ - столиця України, а не опозиції
Фото: novostiua.net

Київ – це не столиця опозиції, яка блокує адміністративні будівлі, а столиця держави. Відповідну заяву розміщено на сайті Партії регіонів, передає УНН.

"Хотіли б нагадати різного роду "євроблокувальникам" адміністративних будівель: Київ – це не столиця опозиції, це столиця всієї нашої держави. Ми звертаємося до Генеральної прокуратури України з вимогою дати об'єктивну правову оцінку фактам захоплення адміністративних будівель, антиконституційним діям представницьких органів місцевого самоврядування західних регіонів України, які зазіхають на територіальну цілісність держави, розпалюють міжрелігійну ворожнечу, демонстративно саботують рішення центральних органів влади", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі кажуть, що ЄС не збирається вести нові переговори з Україною про асоціацію

В партії сподіваються, що емоції "Євромайданів" незабаром поступляться місцем здоровому глузду.

"З метою забезпечення безперешкодної роботи конституційних органів влади Партія регіонів мобілізує своїх прихильників для забезпечення надійного захисту та створення необхідних умов для стабільної роботи. Ми впевнені, що політичні емоції та євромітингові пристрасті, які штучно підігріваються, вже незабаром поступляться місцем здоровому глузду і прагматизму, чіткому розумінню подальших перспектив розвитку держави".

Зараз ви читаєте новину «ПР "нагадує", що Київ - столиця України, а не опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути